Sikerrel zárult az első FociFesztivál

Minden szempontból sikeresnek értékeljük az első ízben megrendezett FociFesztivált, hiszen az utolsó nyári hétvégén, a kánikulával és a távolsággal dacolva, több mint kétezer ember választotta úticéljának Telkiben az MLSZ edzőközpontot és teremtettek kitűnő fesztiválhangulatot egész nap. Örülünk, hogy ilyen sok embert, fiatalt és idősebbet tudtunk rávenni arra, hogy velünk ünnepeljék a világ legnépszerűbb játékát. Köszönjük mindazok együttműködését, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a rendezvény.

Úgy érezzük a FociFesztivál sikere megmutatta, hogy érdemes minőségi körülményeket teremteni és ezáltal a fiatal generációkat is megnyerni a sportnak. Külön öröm számunkra, hogy a résztvevők nagy része, főleg a fiatalok, nemcsak nézők voltak, hanem ki is próbálták a különböző focis sportágakat. Bízunk benne, hogy megismerve a sport örömét sokukat ösztönöztük arra, hogy rendszeresen játsszák ennek a csodálatos sportágnak valamelyik válfaját.

Köszönjük minden résztvevőnek, hogy megértették és magukévá tették a FociFesztivál üzenetét; a gálamérkőzések négy csapatának, hogy remek megmozdulásaikkal megcsillogtatva tudásukat megmutatták, hogy miért rajongott ezekért a csapatokért és játékosokért többszázezer ember.

Hálásak vagyunk mindazok segítségéért, akik nélkül nem jöhetett volna ez a rendezvény, mindenekelőtt a szponzorainknak, a szakmai partnerséget és a helyszínt biztosító MLSZ-nek és a sajtó munkatársainak.

Büszkék vagyunk arra, hogy külföldi partnerünk, az (ex-)szovjet válogatott tagjai elmondták, hogy milyen ritka alkalmat teremtett nekik a találkozásra ez a fesztivál, hiszen az elmúlt 25 évben különböző országokba sodorta őket a történelem.

Mindezek együtt azt bizonyítják számunkra, hogy jó úton indultunk el és érdemes egy napot a focinak szentelni. Ezért mindent meg fogunk tenni azért, hogy ezt az első FociFesztivált számos további kövesse

all_star_kosarlabda_gala_2011 (107) gerilla_110209 (15)