Mától mindenki ingyen focizhat a Belvárosban!

A FociFesztivál stábja focizni indult a Belvárosban, de nem talált magának helyet, ezért épített magának és mindenkinek egy pályát a Gödör elé, az Erzsébet térre, amit Szabó László, a rendezvény főszervezője adott át a közönségnek. Első alkalommal Harsányi Levente, a Jorky válogatott és a Tabán Sparacus fiataljai próbálták ki milyen érzés itt focizni. Az augusztus 27-ei FociFesztiválig azonban napközben, előzetes regisztráció után, bárki ingyen játszhat a pályán és további információkat is megtudhat rendezvényről.

Tegnap a FociFesztivált szervező SportStudio bejelentette, hogy augusztus 27-én Telkiben megmérkőzik a ’86-os magyar és szovjet válogatott. Ideje, hogy lelepleződjön másik titkunk is, a FociFesztivál stábja focizni indult a Belvárosban, de nem talált magának pályát, ezért úgy döntött, hogy épít magának és a focizni vágyóknak egy helyet, ahol mindenki szabadon hódolhat a világ legnépszerűbb sportágának.

Ezért Budapest közepén, az Erzsébet téren, a buszpályaudvar mellett állítottunk fel egy Jorky pályát. A Jorkyball a világ legnépszerűbb 2-2 elleni focijátéka, ami Nyugat-Európában, az elmúlt években, a legdinamikusabban fejlődő kispályás futball játék lett.

Mivel mindössze 4 ember kell hozzá és egyszerűek a szabályai, így bárki könnyen szervezhet csapatot és az augusztus 27-ei FociFesztiválig, mindennap sötétedésig, előzetes regisztráció után, ingyen játszhat a pályán és további információkat is megtudhat a fesztiválról.
Mindez illeszkedik fesztiválunk fő célkitűzéséhez, miszerint: Mindenki labdába rúghat!
Az ünnepélyes átadáson, amelynek háziasszonya Takács Rita, a Sport Tv népszerű műsorvezetője volt, a pályát Szabó László a FociFesztivál főszervezője adta át a focirajongóknak, jelképesen augusztus 11-én 11 óra 11 perckor, és ki is próbálták. Először Harsányi Leventének, a Jorky válogatottnak és a Tabán Sparacus fiataljainak adatott meg, hogy focizhasson egy jót a Belváros szívében, majd a FociFesztivált szervező SportStudio tagjai következtek de a fesztiválig ezt bárki megteheti.

A FociFesztiválra a jegyek egységes 500 forintos áron a Ticket Express (TEX) jegyirodáiban válthatóak.
A rendezvényről további információ és sajtóregisztráció a focifesztival.hu weboldalon.

all_star_kosarlabda_gala_2011 (107) gerilla_110209 (15)